Louter Recruitment

Ons Team

Het team van Louter Recruitment: Jeffrey, Heline, Timo en Zoraida

Louter Recruitment is een werving- en selectiebureau dat exclusief werkt voor de voedingsmiddelenindustrie. Onze kandidaten zijn door opleiding dan wel werkervaring specialisten in food, op minimaal HBO werk- en denkniveau. Onze kracht ligt in het plaatsen van teamleiders, productiemanagers, productontwikkelaars, QA/QC personeel, HR professionals, sales- en marketing, financiele kandidaten, planners en LEAN/CI Managers.

Vanuit ons kantoor in Zaandam bieden wij uiterst professionele recruitment services voor de voedingsmiddelenindustrie. Louter Recruitment werft en selecteert zowel voor vaste, tijdelijke als interim posities op HBO- en WO-niveau. Centraal in de dienstverlening van Louter Recruitment staat de optimale match tussen bedrijf, functie en ervaren professional. De betrokkenheid bij en de passie voor food helpt ons ervaren team van vijf recruiters om eerste klas service te bieden aan zowel kandidaat als opdrachtgever.

Louter Recruitment maakt deel uit van het netwerk van STAN Partners. Als onderdeel van dit krachtige netwerk van bedrijven bieden wij een volledig pakket van diensten op de markt van personeel en arbeid. Ieder met zijn eigen specialisme zorgen we door intensieve samenwerking voor passende oplossingen van al uw kansen