Onze consultants

Wij zijn altijd opzoek naar nieuw talent! Ben of ken jij iemand die een glansrijke carriere wil starten? Schijf je in of deel onze passie. Indien je een persoon aandraagt staat daar natuurlijk een welverdiende vergoeding tegen over.

Schrijf je in!

Kom jij kennis maken?

Ontmoet onze collega's

Jeffrey Hekelaar

Consultant

Ik ben Jeffrey Hekelaar en werk sinds januari 2017 bij Louter als Recruitment Consultant. Na het behalen van mijn studie Sportmarketing ben ik per toeval in de arbeidsbemiddeling gestart. Op de vestiging in Amsterdam Noord heb ik leuke tijden beleefd en veel geleerd om als tussenpersoon op de arbeidsmarkt te werken.

Toen ik een korte periode in de sportvoeding zat kwam ik er achter dat ik het recruitment gedeelte toch wel erg leuk vond. Gelukkig kon ik bij Louter een volgende stap maken en verder gaan waar ik in mijn ervaring gebleven was!

Waar ik mijn energie en plezier uithaal is het gehele recruitment traject begeleiden bij zowel kandidaat als opdrachtgever. Ik wil van toegevoegde waarde zijn en zoek graag de verdieping op, kwaliteit staat bij mij altijd op één. En dit sluit precies aan waar wij als Louter ook voor staan!

Bart Wolfraad

Consultant

Ik ben Bart Wolfraad, samenwonend, geboren en getogen te Amsterdam. Sinds een paar jaar werkzaam als commercieel consultant bij Louter recruitment!

Mijn profiel is die van een resultaat gerichte “bemiddelaar” en vind het een uitdaging door te gaan daar waar andere afhaken. Door mijn ellenlange ervaring in de operations maak ik gemakkelijk de vertaalslag naar wat de opdrachtgever daadwerkelijk nodig heeft.

Het tijdig inspringen op een veranderende markt/ behoefte, het optimaliseren van processen, het verkorten van de “Time to Hire”, het ontzorgen van de klant cq kandidaat en het op maat maken van de 'Customer Journey' is iets waar ik veel energie van krijg.

Dit geldt niet in het minst voor het overtuigen van nieuwe prospects om deze vervolgens voor lange tijd aan ons te verbinden. Samen met mijn enthousiaste team zorgen wij dagelijks voor de ideale match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Meer weten? U kunt mij altijd vrijblijvend bellen of mailen!

 

Heline Pit

Consultant

Mijn naam is Heline Pit! Als recruitment consultant ben ik verantwoordelijk voor wervingen voor bedrijven in de food in Noord- en Oost Nederland. Daarnaast ben ik samen met Jeffrey ook contactpersoon voor Hilton Foods Holland in Zaandam.

Met ruim negen jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling ben ik een serieuze en professionele gesprekspartner. Daarom richt ik me bij Louter Recruitment op de werving, selectie en (loopbaan)begeleiding van professionals naar zowel interim- als vaste functies. Je mag van mij verwachten dat ik open en direct ben en me goed in zowel klant als kandidaat kan verplaatsen om zo tot de beste match te komen. Ik neem de tijd om de juiste vragen te stellen en stop pas met vragen als ik de situatie echt goed begrijp.

Neem gerust contact met mij op als je eens wil sparren over je loopbaan!

Zoraida van Welie

Consultant

Mijn naam is Zoraida van Welie, Senior Consultant bij  Louter Recruitment en stel me bij deze graag aan u voor. Tijdens mijn studie Personeel en Organisatie kreeg ik al snel te maken met arbeidsbemiddeling. Mensen naar hun droombaan helpen voelde fantastisch! Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling en ben ik in de loop der jaren doorgegroeid tot senior consultant en coach. De veelzijdigheid van het vak en het feit dat je mensen kan helpen hun authentieke zelf te zijn in hun baan voelt als mijn missie.  

Ik ben zelf geboren en getogen in Amsterdam en woon in Haarlem. In mijn vrije tijd sport ik graag en ga ik op pad met mijn dochtertje om leuke dingen te doen en veel te zien.

Met mijn enthousiasme, kennis en ervaring vind ik het leuk om u te ontmoeten en help ik u graag met een nieuwe droomtoekomst!

Timo de Regt

Algemeen directeur 

Mijn naam is Timo de Regt, algemeen directeur van STAN Partners waar Louter Recruitment een dochteronderneming van is. Vanuit die positie ben ik verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling en de transitie naar een toekomstbestendig dienstenmodel. Met de missie ‘beter worden van elkaar’ bieden de werkmaatschappijen van STAN Partners oplossingen om in een succesvolle arbeidsrelatie  samen te werken. Organiseren van loopbaanontwikkeling en vanuit meerdere perspectieven zichtbaar vooruitgang boeken, vormen de basiselementen.

Sinds 1995 ben ik actief in de arbeidsbemiddeling. Bij Brunel (Multec) ontwikkelde mijzelf in het vak en als leidinggevende. In 2000 was ik betrokken bij een van de eerste online platformen (BrunelhighQ) en implementeerde de recruitmentsoftware bij de Nederlandse onderdelen. Na een korte periode bij Future Groep (Conclusion, Talenter), startte ik juli 2005 bij STAN Partners in de directie.

Sander van Doorn

Consultant

Ik ben Sander van Doorn, sinds december 2019 maak ik deel uit van Louter Recruitment. Hier ben ik werkzaam in de regio Noord- Nederland. Ik heb zeer ruime werkervaring in het HR vak binnen de Food sector opgedaan. Werving en selectie is altijd een zeer fascinerend proces voor mij geweest, waarbij ik altijd streefde naar de optimale match voor beide partijen. Met mijn opgedane ervaring en de wetenschap hoe dingen anders kunnen, wilde ik graag aan de andere kant van de tafel komen zitten.


Met mijn oprechte interesse in de mens achter de kandidaat en het vermogen om kandidaten snel te doorgronden, ben ik ervan overtuigd daadwerkelijk toegevoegde waarde te kunnen generen voor zowel kandidaat als opdrachtgever. Altijd met oog voor detail en het bredere proces.

 

Meer informatie?

Let's get in touch

Bel me terug

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

Louter Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close