Onze consultants

Wij zijn altijd opzoek naar nieuw talent! Ben of ken jij iemand die een glansrijke carriere wil starten? Schijf je in of deel onze passie. Indien je een persoon aandraagt staat daar natuurlijk een welverdiende vergoeding tegen over.

Schrijf je in!

Kom jij kennis maken?

Ontmoet onze collega's

Mireille Molenaar

Senior Consultant

Graag stel ik me voor, mijn naam is Mireille Molenaar en ik zit al 25 in de Werving & Selectie.

Werven en selecteren zit in mijn bloed. Mensen met elkaar in verbinding brengen geeft mij energie. Mijn positieve instelling, mijn persoonlijke aanpak, oprechte interesse in wat er speelt bij klanten en kandidaten maken van mij een empatische en betrokken recruiter en bemiddelaar.

Mijn werkervaring hebben mij een groot netwerk, goede mensenkennis en vooral veel liefde voor het vak opgeleverd.
 

Bart Wolfraad

Ik ben Bart Wolfraad, sinds een paar jaar werkzaam als senior consultant bij Loopbaan als ook bij Louter recruitment

Mijn profiel is die van een resultaat gerichte “bemiddelaar” en vind het een uitdaging door te gaan daar waar andere afhaken. Door mijn ellenlange ervaring in de operations/ supply chain maak ik gemakkelijk de vertaalslag naar wat de opdrachtgever daadwerkelijk nodig heeft.

Het tijdig inspringen op een veranderende markt (behoefte), het optimaliseren van processen, het verkorten van de “Time to Hire”, het ontzorgen van de klant cq kandidaat en het op maat maken van de 'Customer Journey' is iets waar ik veel energie van krijg.

Dit geldt niet in het minst voor het overtuigen van nieuwe prospects om deze vervolgens voor lange tijd aan ons te verbinden. Samen met mijn enthousiaste team zorgen wij dagelijks voor de ideale match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Meer weten? U kunt mij vrijblijvend bellen of mailen!

 

Sylvia Posthumus

Senior Consultant

Mijn naam is Sylvia Posthumus. Ik ben sinds juni 2021 recruitment consultant bij Louter Recruitment.

Als afgestudeerde levensmiddelentechnologie aan de Wageningen Universiteit ben ik 10 jaar werkzaam geweest in de levensmiddelenindustrie in verschillende functies, zoals kwaliteitsmedewerker, applicatietechnoloog, productontwikkelaar en technical accountmanager. Door deze achtergrond en ervaring kan ik de link naar de praktijk meestal zeer goed leggen en kan ik goed aanvoelen wat bedrijven en kandidaten zoeken.

Verder ben ik opgeleid als coach en loopbaancoach. In de rol als Recruitment Consultant kan ik mijn achtergrond als loopbaancoach en die in de levensmiddelenindustrie goed combineren. Het leuke en warme contact wat ik heb met klanten en kandidaten is wat me erg aanspreekt in de rol van Recruitment Consultant bij Louter Recruitment.

Robert Beuman

Mijn naam is Robert Beuman en ik ben werkzaam als Senior Consultant bij Loopbaan.nu. In deze fantastische rol mag ik mijn specialisatie in technisch personeel omzetten in goede en langdurige samenwerkingen.

Na een mooie periode als Sales Manager binnen de retail, is vanaf 2013 mijn carrière in de arbeidsbemiddeling gestart. Door mijn opleiding Marketing, Management en Communicatie in combinatie met mijn commerciële drive, kan ik mij geen beter en leuker vakgebied voorstellen.

Mijn motto is: “ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe”. Dankzij mijn eerlijkheid en hoge betrokkenheid naar alle partijen, zie ik mijzelf als een betrouwbare partner in de technische arbeidsbemiddeling.

Kom jij graag met mij in contact om de mogelijkheden binnen de techniek te bespreken? Iedereen is welkom!
robert.beuman@loopbaan.nu – 06-20833872

 

Meer informatie?

Let's get in touch

Bel me terug

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

Louter Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close